• Română
  • English
  • Deutsch
  • Magyar

Complexul de saune

Complexul de saune dispune de opt cabine moderne cu un orariu prelungit in anumite zile pana la miezul noptii.

Complexul de saune dispune de sauna traditionala uscata tip finlandez la o temperatura de 60-70°C sau 70-80° Celsius grade, cabina cu arome diferite la temperature de 50-60 ° C grade, biosauna cu terapie prin lumina la temperature de 50-60 grade, danariu la temperature de 30-40 grade, cabine cu aburi la temperature de 45-50°C cu un continut de umiditate de 100%, cabina infra relaxanta la 50-60°C grade. Va garantam relexatie si recreatie perfecta cu un orariu prelungit, in anumite zile pana la miezul noptii. ( pentru detalii faceti clic pe orar )

Complexul de sauneComplexul de saune cu opt cabine asteapta amatorii de aceasta fomra de distractie si relaxrare, dar si pe cei dornici de a face cunostinta cu ritualele de sauna, aceasta forma antica pentru a mentine sanatatea si vitalitatea. In primele pasuri un personal expert in procesul de saune Va vor ajuta cu sfaturi practice si Va vor informa despre pericoli eventuali.

Intr-un ambient placut, calm si relaxant cabinele ofera solutii pentru diferite afectiuni, exercita diferite efecte asupra fiecarei persoane. In timp ce sauna uscata traditionala tip finlandez are un efect detoxificant asupra organismului, in acelas timp intareste sistemul imunitar si trateaza celulita, cabinele cu arome au un efect benefic deoarece uleiurile aromate ajung in organism prin inhalare si prin porii din piele, provoaca relaxare si revitalizare. In biosaune utilizam in primul rind efectele terapeutice ale luminii de diferite culori, care au un efect relaxant, detoxificant si stimuleaza procesele regenerative al organismului. Dintre beneficiile, efectele pozitive ale cabinei de aburi enumeram: eliminare incarcatura emotionala; purifica si netezeste pielea; relaxare si revitalizare a intregului organism. Infrasauna este alegerea perfecta pentru cei care vor sa ajunga urmatoarele efecte: calmarea durerilor, tratarea celulitei, arderea caloriilor si mentinerea greutatii normale, eliminarea toxinelor si a deseurilor, scaderea stresului de oboseala, incalzirea si relaxarea muschilor, intarirea sistemului imunitar.

Articol preluat de pe site-ul http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu