• Română
  • English
  • Deutsch
  • Magyar

FESTIVALUL VINULUI 2013

Arad, 15-17 noiembrie 2013 în Piața Primăriei,

Producătorii din podgoria Aradului și din alte regiuni viticole românești vin în fața arădenilor cu tot ce au mai bun în crame cu ocazia Festivalului Vinului 2013. Evenimentul va avea loc în perioada 15-17 noiembrie, în piața Primăriei din Arad. Vinurile de calitate vor fi acompaniate de o ofertă gastronomică pe măsură și de un program de muzică și distracție pentru toate gusturile.

Programul spectacolelor care vor anima atmosfera în acest an la Festivalul Vinului este următorul:

vineri, 15 noiembrie la ora 17 va urca pe scenă orchestra condusă de Dudu Blagu Ienăşescu și soliştii vocali Aurel Ungur, Valentina şi Florin Novac, Viorel Leric, Ştefan Muntenaş şi Puiu Codreanu. De la ora 21 arădeni sunt invitati să se bucure nu numai de vin ci si de fotbal, pentru că vor putea urmări împreună meciul Grecia – România, proiectat pe ecran mare în piata Primăriei.

Sâmbătă, 16 noiembrie, programul va începe la ora 17, cu spectacolul organizat de televizunea regională West TV, cu ocazia aniversării postului, apoi va continua cu orchestra Rapsodia și soliștii Daniela Han, Lucian Zadic, Nelu Zadic, Lucian Drăgan. Seara de sâmbătă va fi a muzicii rock: de la ora 19.30 vor cânta pentru arădeni Domino și CARGO.

Duminică, în ultima zi a festivalului vor urca pe scenă Cristi Bordaş & Laura Gaşpar, Daniel Julean, Nelu Pitic & friends şi Daniel’s Band.