• Română
  • English
  • Deutsch
  • Magyar

Parcul si strandul

Facilitatile strandului din Baile Gyopáros ofera toate modalitatile de distractie al unui strand in aer liber si servicii de calitate buna pentru visitatorii care sosec in oras.

De la tineri la batrini, cupluri sau in familie, singur sau in compania prietenilor, toti vor gasi forma de odihna perfecta pentru personalitatea lor. Complexul se intinde pe o suprafata de 20 hectare cu un parc bine intretinut.

Strandul in aer liber este la fel de apreciat si preferat de visitatori ca si centrul de agrement sau baile termale. Visitatorii care prefera odihna si relaxare intru-un cadru natural aleg strandul ca si destinatia vacantei lor.

Strandul ofera programe diverse pentru iubitorii distractiei aquatice. Perioada estiva este plina cu programe de divertisment, se vor desfasura mai multe concerte cu participatia interpretilor renumiti din Ungaria. Buna dispozitia a oaspetilor statiunii va fi garantata si de evenimente de sport. Pe lanaga posibilitati de baie in apa termala lacul ofera si posibilitati de plimbari cu barca de neuitat si plimbare cu hidrobicicleta. Piscina de inot de 50 metri asteapta iubitorii sportului de inot, iar incepatorii pot perfectiona cunostintele de inot in piscine speciale.

In timp ce cei mai de varsta, generatia parintilor si bunicilor se bucura de efectele benefice ale apei termale si se relaxeaza, cei mai mici se vor bucura de bazinele pentru copii si de tobogane.

Iubitorii sporturilor clasice pot gasi diferite forme pentru distractie pe terenurile de handbal de plaja, volei de plaja si teren de fotbal cu iarba naturala.