• Română
  • English
  • Deutsch
  • Magyar

Mai sunt doar două zile până la Arad MTB Trophy

Prima competiție care are punctul de plecare și cel de sosire la Cetatea Șiria își va consuma povestea duminică, 2 septembrie 2018. Peste 200 de rideri sunt așteptați, cu începere de la ora 8.00 dimineața, pentru a-și arăta iscusința pe dealurile din vecinătatea Șiriei. Trei trasee – unul de 70 de kilometri, al doilea de 40 kilometri și al treilea de 20 de kilometri vor sta la dispoziția amatorilor de montainbike pentru a-și testa forțele. Premii importante în bani și vouchere în bani îi așteaptă pe cei mai buni concurenţi la linia de sosire.   Dacă aveți de gând să vă testați limitele în competiția de pe dealurile Șiriei, dacă vreți să câștigați premii consistente și să vă numărați printre cei mai buni cicliști aflați în cursă, atunci trebuie să știți că încă mai aveți timp să vă înscrieţi, atât online, pe siteul competiţiei https://aradmtbtrophy.sportcompetition.ro/inscriere/,sau chiar duminică dimineaţa de la ora 8.00 până la ora 9.45 la faţa locului, la poalele cetăţii. Taxa de participare la competiție este de 50 de lei (valabilă până în data de 31 august) şi de 70 de lei în ziua competiţiei, la faţa locului.

Dacă vreți să vă petreceți primul week-end din septembrie într-o atmosferă caldă, printre sportivi, în natură, dar cu toate de care aţi avea nevoie la îndemână, atunci Arad MTB Trophy este varianta ideală chiar dacă nu veniți cu bicicleta, pentru că sus la Şiria, duminică, pe 2 septembrie, cei care vor fi prezenţi vor avea parte de muzică bună, standuri cu mâncare şi băutură, produse de sport şi îi vor putea urmări și încuraja pe ciclişti în încercarea de a cuceri medaliile puse la dispoziție de Sport Competition, organizatorul evenimentului.

Arad MTB Trophy este un proiect al Asociaţiei Sport Competition care a câştigat finanţare de la Centrul Cultural Judeţean Arad, în cadrul primei sesiuni de depunere de proiecte. Intenția organizatorilor este aceea de a pune Aradul pe “harta” competițiilor de mountainbike din țară și nu numai și de a atrage și mai mulți turiști pe Munții Zărandului, cu punct central Cetatea Şiria. Peste 200 de cicliști s-au înscris deja la competiția de duminică, 2 septembrie.