• Română
  • English
  • Deutsch
  • Magyar

Materiale de Presă

OROSHÁZA GYOPÁROSFÜRDŐ

GYÓGY-, PARK- ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ – BĂI TERMALE ŞI DE AGREMENT

5904 Gyopárosfürdő, strada Fasor nr. 3.

Tel.: +36 (68) 512-260

Fax: +36 (68) 512-261

 

Material de presă

Orosháza- Gyopárosfürdő

Rezultatele anului 2012 şi planurile pentru anul 2013

22 iunie 2013 ÎNCEPE O NOUĂ ERĂ!

Urmează să fie predată piaţa centrală a oraşului modernizată, care a fost proiectată de arhitectul peisagist deţinător al premiului Prima Primissima – Török Péter.
Statuia de sticlă ilustrând un păr sălbatic (copac) de 5,5 metri este un monument unic în Europa, care va împodobi piaţa centrală a oraşului Orosháza începând cu finele verii. Este creaţia artistului decorator, designerului de sticlă Szilágyi András.
Piaţa centrală va fi un loc ideal pentru mai multe evenimente culturale şi gastronomice, despre care veţi găsi informaţii în calendarul evenimentelor.

Gyopárosfürdő – Alătură-te!
Cel mai important rezultat al anului 2012 sunt Băile terapeutice şi de agrement „Gyopárosfürdő Gyógy-, Park és Élményfürdő” /Băile termale, ştrandul amenajat în parc şi băile de agrement/, precum şi repoziţionarea hotelului de trei stele şi a centrului de conferinţe Alföld Gyöngye care aparţin de aceste băi. În privinţa serviciilor oferite pe cele 7 hectare ale ştrandului amenajat în parc şi băile de agrement, am adus anumite facilităţi în privinţa clienţilor care vin cu familia, de exemplu prin crearea unor bilete de acces pentru întreaga familie. Pe teritoriul centrului se găsesc spaţii amenajate pentru schimbat scutece, băi speciale amenajate pentru copii. Cei care vin împreună cu bebeluşii şi copii mici beneficiază de multiple facilităţi.
Servicii gratuite: spaţii special amenajate pentru joacă şi supravegherea copiilor, teren de joacă, două baloane zorbing, pot fi închiriate biciclete pentru adulţi şi pentru copii, serviciu care este asigurat şi la hotelul Alföld Gyöngye. Pe lacul din parc există posibilitatea plimbărilor cu biciclete de apă şi cu barca. Terenurile noastre de handbal, de fotbal, de volei amenajate pe ştrand oferă posibilităţi de a face sport pentru cei ce preferă recreerea activă. De asemenea, la fiecare sfârşit de săptămână există animaţii distractive în apă, sub apă, în aer …
În anul 2013 hotelul va demara sezonul cu ajutorul Service4You Hotel Management Company. Cazarea este gratuita pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, iar pentru cei cu vârsta între 6 si 14 ani se acordă o reducere de 50%.

Servicii noi în domeniul Wellness-ului
Pachetele de wellness şi cele terapeutice apar şi în oferta hotelurilor din împrejurimi, aşa cum şi noile masaje exclusiviste, diferitele exerciţii fizice şi şedinţele de saună din weekenduri. Cardurile cadou excepţionale de wellness ale centrului sunt deosebit de populare, iar introducerea pachetelor de wellness tematice de 2-3 zile asigură posibilitatea de a încerca la un preţ redus noile servicii din domeniul wellness.

Festivaluri
Oaspeţii centrului balnear sunt primiţi cu programe speciale de weekend şi festivaluri, printre acestea cel mai popular fiind Festivalul Bere-crenvurşti şi Cea de-a X-a Sărbătoare Europeană a Pâinii.

Campanie reuşită cu donatorii de sânge
În anul 2012, pe baza acordului încheiat cu Crucea Roşie din Ungaria centrul balnear a oferit acces gratuit pentru toţi donatorii de sânge. Conform datelor înregistrate, fiecare donator a adus un alt oaspete cu el. Campania a creat un număr semnificativ de donatori de sânge, fiind distribuite 6.000 de bilete de onoare. Anul viitor campania se va continua cu ajutorul Crucii Roşii din Ungaria în Serbia.

Creşterea clientelei centrului justifică faptul că interesul acordat acestui complex este din ce în ce mai sporită
Cifra de afaceri în creştere este un rezultat al campaniilor şi reclamelor de promovare ale centrului balnear Gyopárosfürdő. Mulţumirea oaspeţilor este dovedită de faptul că în anul 2012 numărul lor a crescut cu 20%.

Premiul de excelenţă pentru conţinut paginii de internet Orosháza – Gyopárosfürdő
Pagina de internet a centrului balnear Orosháza- Gyopárosfürdő (www.gyoparosfurdo-oroshaza.hu), care poartă titlul de Excelenţă în conţinut, sintetizează într-un mod exhaustiv programele, atracţiile turistice şi oferă locuri de cazare locale şi din regiune. Campaniile de pe Facebook ale centrului balnear au ajutat la formarea unei baze de fani (baza de date a celor din fanclub), care pot fi informaţi direct despre noutăţi şi evenimentele de actualitate. Şi pe aceste forumuri sunt promovate programele pentru familie.
S-a modificat în întregime pagina de web a Hotelului de 3 stele şi a Centrului de conferinţe Alföld Gyöngye, în aşa fel încât să fie mai uşor de utilizat pentru clienţi, s-a implementat şi un sistem automat, direct de rezervare online a camerelor.

Şi viitorul …
Începând cu martie 2013 oraşul Orosháza–Gyopárosfürdő deschide un birou de turism în calitate de membru al organizaţiei TDM Constructorii Viitorului, care pe lângă îndeplinirea serviciilor de promovare a oraşului, şi de operare a biroului de Tourinform, pune la dispoziţie serviciile Centrului Balnear Gyopárosfürdő împreună cu produsele turistice ale membrilor TDM, respectiv prezintă atracţiile oraşului şi ale zonei, garantând astfel experienţe şi trăiri complexe pentru vizitatorii săi.

În cazul unor cereri suplimentare legate de materialul de presă sau legate de imagini, vă rugăm să vă adresaţi următoarelor persoane de contact:

În legătură cu proiectele de dezvoltare turistică din Orosháza:
Dedák Angéla
Jövő Építők Turisztikai Desztináció Menedzsment Közhasznú Egyesület
Tel.: +36 20 551 2420
E-mail: angela.dedak@gmail.com

Persoana de contact a Centrului balnear „Gyopárosfürdő Gyógy-, Park és Élményfürdő”:
Dégi Éva, director vânzări
Tel.: +36 30 667 0601
E-mail: degi.eva@gyoparosfurdo.hu
www.gyoparosfurdo-oroshaza.hu

Persoana de contact din partea Hotelului de 3 stele şi a Centrului de conferinţe Alföld Gyöngye:
Kauser Gábor, director hotel
Tel.: +36 68 512 710
E-mail: director@alfoldgyongye.hu
www.alfoldgyongye.hu