• Română
  • English
  • Deutsch
  • Magyar

Wellness

Dupa vacante petrecute la Orosháza – Baile Gyopáros ne intoarcem acasa, la viata noastra obisnuita revitalizati ca o persoana noua, imbogatiti cu amintiri frumoase.

Ne intoarcem acasa cu amintirile paesajului minunat, nenumaratelor clipe vesele si placute, cu gustul neuitat a mancarilor traditionale a Campiei Ungare, fara a face o socoteala completa a experientelor. Sunt insa lucruri pe care nu trebuie sa ducem mai departe, daca la Orosháza cautam nu numai experiente active dar si relaxatie, recreatie si reincarcare cu energie. Serviciile wellnes oferite de Baile Gyopáros, solariul care Va asigura o bronzare eficienta, camera de sare ajuta la vindecarea bolilor cailor respiratorii, pedichiura reda frumusetea naturala si sanatatea picioarelor, diferitele masajele terapeutice si de relaxare, detensionare – tot stau la dispozitia Dumneavoastra sa va simtiti recreati dupa zilele petrecute la Gyopárosfürdő.

WellnessPentru masaj puteti sa faceti apuntament la numarul de telefon: +36-68/411-962/102 sau la Casele de bilete din centrul terapeutic. Pentru pedichiura (deschis de la Miercuri la Duminica si in zilele de sarbatori) sunati numarul de telefon: +36-70/239-3486. Salonul Masaj Tony (deschis fiecare zi, Sambata si Duminica intre orele 10:00-18:00 sau pe baza de apuntament in alte ore) puteti sa sunati pe numarul: +36-68/512-260/114 sau +3670/257-6648. Va recomandam sa faceti apuntamente in avans pentru serviciile mai sus mentionate pentru a Va asigura odihna perfecta.

Articol preluat de pe site-ul http://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/